IPJ SibiuReținuți în urma unui scandal

 Nr. 53 din 11 martie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Reținuți în urma unui scandal
La data de 09 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut trei bărbați, în vârstă de 19, 29, respectiv 34 de ani, toți din Blăjel, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, cei trei bărbați sunt bănuiți că, la data de 08 martie a.c., în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau pe strada Veselă din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi, ar fi provocat un scandal în urma căruia au fost distruse mai multe imobile și au fost rănite două persoane.
Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor trei bărbați pentru 24 de ore, iar la data de 10 martie a.c., procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
Reținut după ce și-ar fi agresat concubina
La data de 10 martie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bazna, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală, respectiv violență în familie.
În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 01.00, în timp ce se afla la domiciliu, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi agresat-o pe concubina sa, o femeie în vârstă de 31 de ani, lovind-o cu picioarele. În urma agresiunii suferite, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spital.
În baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.
 
          
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.