IPJ SibiuViolență domestică, bărbat monitorizat electronic

 Nr. 32 din 7 februarie 2024
 
BULETIN DE PRESĂ  
 
Violență domestică, bărbat monitorizat electronic
 
La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 08.30, prin apel 112, o femeie din localitatea Prislop a sesizat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr cu privire la faptul că, în aceeași dimineață, concubinul ei, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din aceeași localitate, ar fi lovit-o cu pumnii, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.
La locul incidentului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrității fizice a femeii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de victimă la o distanță mai mică de 50 de metri.
Astfel, pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.
În cauză, la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.
 
Conducere sub influența substanțelor psihoactive
La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 21.00, în municipiul Sibiu, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Rusciorului de către un localnic în vârstă de 26 de ani.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ SibiuViolență domestică, bărbat reținut

10 Jan 2024 528

IPJ SibiuAlcool la volan

08 Dec 2023 421

IPJ SibiuViolență domestică, un bărbat a fost reținut

07 Dec 2023 470