IPJ TimișArestat pentru tâlhărie

Nr. 146 din 25 August 2023
 
 
BULETIN INFORMATIV 25 AUGUST 2023
 
ARESTAȚI PENTRU  SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNII DE  TÂLHĂRIE
 
La data de 23 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, au reținut 4 persoane cercetate pentru comiterea faptei de tâlhărie. Magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
 
În fapt, la data de 17 august a.c.,  în jurul orei 12:30, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a sesizat faptul că în timp ce se afla în zona Gării de Nord din Timișoara,a fost deposedat, prin violență, de telefonul mobil și de o sumă de bani de către mai multe persoane necunoscute.
 
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificate și depistate persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv 3 bărbați în vârstă de 21, 26 și 27 de ani, precum și o femeie în vârstă de 21 de ani.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma probabatoriului administrat în cauză, cele 4 persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduse în CRAP Timiș, iar la data de 24.08.2023 magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.
 
  •  
 
CERCETAȚI PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 
La data de 24 august a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, un bărbat în vârstă de 30 de ani ce conducea un autoturism pe strada Procopie din Timișoara.

 În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv THC.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
  •  
 

La data de 25 august a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii rutieri din Lugoj au oprit pentru control, un bărbat în vârstă de 32 de ani ce conducea un autoturism pe strada C.Wallisch din Lugoj.
În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv THC.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
  •  
 
MATERIAL LEMNOS CONFISCAT ÎN FĂGET
 
În data de 24 august a.c., polițiștii Secției 10 Rurale Făget împreună cu lucratori din cadrul Gărzii Forestiere Timiș,în urma unor verificări efectuate la un  depozit de material-lemnos de pe Calea Lugojului din Făget, au identificat existența unei cantități de material-lemnos(cherestea de rășinoase),respectiv  6,572 mc,pentru care nu existau documente de proveniență,conform legii.
În cauză, a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5000 de lei conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice  și s-a procedat la ridicarea cantității de material-lemnos în vederea confiscării, ulterior  fiind lăsată în custodie Ocolului Silvic din Făget.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ TimișReținut pentru tâlhărie

15 Jun 2023 515