IPJ TimișBănuiți de furt calificat în formă continuată din localitatea Giroc

Nr. 106 din 14 Iunie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 14 IUNIE 2023
 
BĂRBAȚI ARESTAȚI PENTRU FURT CALIFICAT ÎN FORMĂ CONTINUATĂ
 
În cursul zilelor de 12 și 13 iunie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut doi bărbați în vârstă de 17 și 21 de ani, bănuiți de furt calificat în formă continuată din localitatea Giroc. Aceștia au fost arestați pentru 30 de zile.
 
La data de 12 iunie a.c., polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat un bărbat în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.
 
De asemenea, în data de 13.06.2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în municipiu Timișoara un alt bărbat în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea aceleiași infracțiuni, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore.
 
În fapt, în cursul lunii iunie 2023, cei doi bărbați ar fi sustras bunuri din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, județul Timiș,  precum și scule si o trotinetă electrică de pe terasa unui aprtament situat pe Calea Timișoarei din aceeași localitate.
 
În urma probelor administrate, la data de 13.06.2023, față de cei doi bărbați magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.