IPJ TimișBărbat depistat drogat, la volan

Nr. 76 din 25 Aprilie 2023
 
BULETIN INFORMATIV 25 APRILIE 2023
 
DOI BĂRBAȚI REȚINUȚI PENTRU FURT CALIFICAT DIN ORAȘUL DETA
 
La data de 24.04.2023, polițiștii orașului Deta și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au reținut doi bărbați în vârstă de 25 și 28 de ani bănuiți de furt calificat. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Hunedoara.
 
La data de 24.04.2023, polițiștii orașului Deta și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Deta au depistat în orașul Deta doi bărbați în vârstă de 25 și 28 de ani bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.
 
În fapt, în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, în cursul lunii aprilie a.c., bărbații ar fi sustras mai multe bunuri (articole vestimentare, electronice, electrocasnice și unelte) din interiorul a patru locuințe din orașul Deta, județul Timiș, cauzând un prejudiciu de aproximativ 28.000 de lei.
 
Prejudiciu a fost recuperat parțial.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (4 acte materiale) aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
 
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestora și recuperării prejudiciului în totalitate.
 
  •  
 
DEPISTAT DROGAT LA VOLAN

 
În data de 25 aprilie 2023, în jurul orei 03:30, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada 20 Decembrie din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani.
 
În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat o valoare pozitivă la metamfetamină, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

 
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.
 
COMPARTRIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer drogat, depistat conducând un autoturism cu 150 km/h

24 Jan 2024 3742

IPJ TimișBărbat depistat drogat, la volan

19 Apr 2023 406