IPJ TimișBărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Timiș

Nr. 287 din 07 Decembrie 2023
 
 
 
BULETIN INFORMATIV
07 DECEMBRIE 2023
 
REȚINUT PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
 
          La data de 07 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Belinț au reținut un bărbat, în vârstă de 30 ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni rutiere.
 
În fapt, la data de 06.12.2023, în jurul orei 16:55, polițiștii au oprit pentru control pe DN 6, intersecție cu localitatea Iosifalau, din județul Timiș.
 
 În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul ar avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
 
De asemenea, aceștia au mai stabilit faptul că autoturismul condus ar fi radiat din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare atașate ar fi false.
 
Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare a bărbatului de 30 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 

În urma probatoriului administrat, la data de 06.12.2023, bărbatul de 30 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul cu dreptul de a conduce suspendat, punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals, conducerea unui vehicul neînmatriculat, precum și conducerea unui autovehicul sub influenţa substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Timiș.
 
  •  
 
BĂRBAT CERCETAT PENTRU CONDUCEREA SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE
 
          La data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 18:25, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au oprit pentru control pe DJ 691, în localitatea Alioș, din Timiș, un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 54 de ani.
 
În urma testării conducătorului auto aparatul din dotare, a rezultat o alcoolemie de 0,92 mg/l în aerul expirat.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
 
                          COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Timiș Buletin informativ - 02.05.2022

02 May 2022 866