IPJ TimișDepistați băuți la volan

Nr.  din 8 MAI 2023
 
BULETIN INFORMATIV 8 MAI 2023
 
DEPISTAȚI BĂUȚI LA VOLAN
 
1. În data de 6 mai 2023, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Chizătău, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.
 
2. În data de 7 mai 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au oprit pentru control pe Calea Aradului din municipiul Timișoara, un moped condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.
 
3. În data de 7 mai 2023, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Găvojdia au oprit pentru control pe DN6  în localitatea Jena, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul avea permisul de conducere reținut.
 
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată.
 
4. În data de 7 mai 2023, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Timișoara au oprit pentru control pe DJ 692 în localitatea Sânandrei, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.
 
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice.
 
A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ TimișBărbat depistați băuți sau drogați, la volan

05 May 2023 479