IPJ TimișMigranți depistați ded polițiști

Nr. 150 din 29 August 2023
 
 
 
 
BULETIN INFORMATIV 29 AUGUST 2023
 
MIGRANȚII DEPISTAȚI DE CĂTRE POLIȚIȘTI DIN LUGOJ
 
La data de 29 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, au depistat la urcarea pe A6 Lugoj-Timișoara, un grup de 37 de persoane, din Pakistan, Banglades și India.
 
În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia sunt cetățeni străini, 29 dintre ei având emise documente de solicitare a dreptului de azil pe teritoriul României.
 
Cele 37 de persoane au fost predate polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.
 
 
CERCETAT PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER
 

La data de 28 august a.c., în jurul orei 21:20, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Fermității din municipiul Timișoara, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, implicat într-un accident cu pagube materiale.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv metamfetamină.

 
În vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor interzise din organism, cel în cauză a fost condus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele șoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.