IPJ Timiș Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la furt calificat

Nr. 296 din 14 Decembrie 2023
 
 
BULETIN INFORMATIV
14 DECEMBRIE 2023
 
REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ LA FURT CALIFICAT
 
          La data de 13 decembrie a.c., polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 3 Poliție Urbană, cu sprijinul polițiștilor Secției 2 Poliție Urbană, au reținut un bărbat, în vârstă de 31 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.
 
În fapt, în noaptea de 13 decembrie a.c., în intervalul orar 03:16 - 04:07, persoane necunoscute, prin folosirea unor corpuri metalice dure, ar fi forțat ușa unei societăți comerciale situate pe strada Drubeta din Timișoara cu intenția de a pătrunde în interior și de a sustrage bunuri, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 5.000 de euro.
 
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat 2 bărbați, în vârstă de 31 și 30 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 31 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Hunedoara.
 
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la furt calificat și față de bărbatul, în vârstă de 30 de ani.
 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.