IPJ Timiș Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană au reținut un tânăr bănuit de furt

Nr. 151 din 30 August 2023
 
                                                                       
 
 
BULETIN INFORMATIV 30 AUGUST 2023
 
REȚINUT PENTRU FURT
 
Polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut, un tânăr în vârstă de 25 de ani, bănuit de furt
La data de 29 august a.c., în jurul orei  16:26, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, o persoană necunoscută ar fi sustras o bicicletă din suportul special amenajat pentru biciclete situat pe Calea Bogdăneștilor din municipiul Timișoara.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor effectuate, la scurt timp fiind identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, bănuit de comiterea faptei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.
Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia.
  •  
 
 
DEPISTAȚI CU DROGURI ASUPRA LOR
 
La data de 30 august a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Orașului Jimbolia au depistat pe strada Spre Nord din oraș, un autoturism parcat în care se aflau 2 tineri în vârstă de 18 și 21 de ani, care aveau un comportament suspect.

 
În urma controlului corporal și al autoturismului efectuat de către polițiști, aceștia au identificat o farfurie pe care se afla o substanță albă pulverulentă.
 

Substanța respectivă a fost ridicată și sigilată, fiind predată lucrătorilor B.C.C.O. în vederea continuării cercetărilor.
 
  •  
 
La data de 29 august a.c., în jurul orei 22:40, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe strada Polona din municipiu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care avea un comportament suspect.
 
În urma controlului corporal efectuat de către polițiști, aceștia au identificat asupra sa 2 pliculețe ce conțineau o materie vegetală de culoare verde oliv.
 
Materia vegetală a fost ridicată și sigilată, fiind predată lucrătorilor B.C.C.O. în vederea continuării cercetărilor.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incident într-un spațiu special amenajat pentru biciclete. Gestul unui tânăr de 25 de ani

30 Aug 2023 885