IPJ VasluiPersoana vătămată ar fi încercat să scape din agresiune și ar fi fugit în curtea unei vecine

Nr.  268  din  10  iulie  2023
 
BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII
 DIN VASLUI
 
Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut trei bărbați, cu vârste între 57 și 23 de ani, din comuna Zăpodeni, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.
 
La data de 8 iulie 2023, ora 21.44, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 de către o femeie în vârstă de 29 de ani, din localitatea/comuna Zăpodeni, județul Vaslui, cu privire la faptul faptul că, în aceeași zi, în localitatea Zăpodeni, fratele său, un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost agresat și deposedat de o sumă de bani.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au stabilit că, la data de 18 iulie 2023, ora 21.40, în zona din fața locuinței persoanei vătămate, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbații cercetați ar fi agresat victima, lovind-o cu pumnii și picioarele.
Persoana vătămată ar fi încercat să scape din agresiune și ar fi fugit în curtea unei vecine, însă bărbații cercetați ar fi pătruns, fără drept, în respectivul imobil și ar fi continuat să îl lovească. Întrucât vecina, femeie în vîrstă de 54 de ani, ar fi încercat să apere victima, ar fi fost și ea lovită cu pumnul, în zona spatelui. Urmare a agresiunii, bărbatului agresat i-ar fi fost sustrasă și o sumă de bani pe care acesta o avea asupra sa.
Bărbatul vătămat a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.
Conform raportului preliminar de expertiză emis de medicii legiști, în urma agresiunii, bărbatul a suferit leziuni ce necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar femeia 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
La data de 9 iulie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii  Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.
Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate.
 
 
 
 

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.