IPJ VasluiReținută pentru înșelăciune

Nr.  31  din  19  ianuarie  2024

 
 
REȚINUTĂ PENTRU SAVÂRŞIREA DE ÎNȘELĂCIUNI
 
     Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au probat activitatea infracțională a unei femei, din comuna Codăești, județul Vaslui, bănuită de săvârșirea infracțiunilor de ”înșelăciune”, „fals în înscrisuri  sub semnătură privată” și uz de fals” .
 
          Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează cercetări față femeia de 50 de ani, din comuna Codăești, județul Vaslui, bănuită de comiterea infracțiunilor de ”înșelăciune”, „fals în înscrisuri  sub semnătură privată” și uz de fals”, în perioada 2008-2023.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, în perioada sus-menționată, persoana cercetată ar fi falsificat acte de studii, care atestau calificarea de cadru didactic, obținând, în baza acestora, toate gradele profesionale.  
          La data de 18 ianuarie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la adrese din comuna Codăești, fiind identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.
  În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni au luat față de persoana cercetată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
           
            Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru stabilirea și probarea întregii activități infracționale a femeii.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ VasluiReținut de polițiști

17 Jul 2023 553