ISU BihorAccident rutier pe raza localității Vlăhița

BULETIN  INFORMATIV
 
Intervențiile din ultimele 48 de ore
În ultimele 2 zile, 13-14 noiembrie a.c., la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 16 intervenții în diferite situații de urgență. Echipajele SMURD au asistat medical 12 persoane în cele 12 solicitări pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele operative au acționat pentru stingerea a două incendii, precum și pentru gestionarea a 2 misiuni destinate protecției comunităților: o misiune pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, din cauza vântului puternic, pe DN15, zona Pasul Creanga km 191+500m și o misiune de deblocare ușă locuință, în municipiul Odorheiu Secuiesc. 

Marți, 14 noiembrie a.c. pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui coș de fum necurățat de funingine, la o locuință situată pe strada Episcop Marton Aron, în municipiul Toplița. Echipajele de pompieri au împiedicat propagarea flăcărilor la acoperișul casei, arzând doar funinginea din interior. 

Tot ieri, in jurul 18:45, echipajele operative din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc și SVSU Vlăhița au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, în urma unui accident rutier, la un autoturism, pe raza localității Vlăhița. La sosirea forțelor de intervenţie, s-a constatat faptul că autoturismul ardea în totalitate, fiind proiectat într-o râpă, la adâncimea de 5 m, la o distanță de aproximativ 16 m de partea carosabilă a DN 13. Șoferul, unicul pasager, s-a autoevacuat din autoturism și a primit îngrijiri medicale la fața locului, prezentând multiple leziuni, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

În continuare, echipajele de intervenție rămân la datorie și sunt pregătite să gestioneze cu eficiență situațiile de urgență înregistrate în dinamica operativă.
            Informații despre pregătirea în situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire https://fiipregatit.ro și aplicația mobilă DSU, disponibilă gratuit pe App Store și Google Play.      
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.