ISU BihorCaravana SMURD “FII PREGĂTIT!”

Nr. 295    Oradea, 19.10.2023
                                                


 
  COMUNICAT DE PRESĂ
Caravana SMURD “FII PREGĂTIT!” sosește vineri, 20 octombrie, în județul Bihor
 
Caravana SMURD “Fii pregătit!” va ajunge vineri, 20 octombrie a.c., în municipiul Oradea,  miercuri, 24 octombrie a.c., în Beiuș și joi, 26 octombrie, în Ștei.
 
Caravana “Fii pregătit!”,  în Oradea
 
În perioada 20 -22 octombrie a.c., Caravana SMURD “Fii pregătit!” va fi amplasată în curtea Muzeului Țării Crișurilor, situat pe Calea Armatei Române 1/A din municipiul Oradea.
Timp de trei zile, între orele 10:00 – 15:00, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor vor organiza și desfășura sesiuni de pregătire a populației pentru acordarea primului ajutor în situații de urgență.  
Cursurile oferite vor include totodată, prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România (cutremure, inundații, incendii etc.) și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.
 
Caravana “Fii pregătit!”, în Beiuș și Ștei
 

În scopul instruirii unui număr cât mai mare de bihoreni în domeniul situațiilor de urgență, Caravana SMURD “Fii pregătit!” va fi prezentă de asemenea, miercuri, 25 octombrie a.c., în municipiul Beiuș, pe strada Garofiței și joi, 26 octombrie a.c., în localitatea Ștei, pe strada Cuza Vodă. În ambele localități, programul de pregătire a populației se va desfășura în intervalul orar 10.00 -15.00.
 
 
  •  
Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

Caravana „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, susţinut financiar de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.
 
 
 
 
OFIŢER INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.