ISU BihorIncendiu la un autobuz aflat în mers, pe raza localității Lunca

Nr. 249   Oradea, 29.08.2023
 
BULETIN INFORMATIV
Incendiu la un autobuz aflat în mers, pe raza localității Lunca
 
 
În dimineața zilei de marți, 29 august a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz aflat în mers, la ieșirea din localitatea Lunca spre Vașcău. Din fericire, nu au existat persoane rănite.
 
În urma apelului care sesiza producerea evenimentului, primit prin Sistemul Unic 112, la ora 06.12, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a mobilizat cu operativitate, la fața locului, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.
În momentul sosirii echipajelor, la locul intervenției se afla doar conducătorul auto, care le-a declarat pompierilor că în momentul sesizării fumului, a oprit autobuzul și a acționat cu un stingător, iar cei șase pasageri care se aflau în autovehicul s-au autoevacuat în siguranță, aceștia continuându-și drumul cu un alt autobuz.
Echipajele de pompieri au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta la compartimentul motor, reușind să împiedice propagarea flăcărilor în interiorul autobuzului.
În urma evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un scurtcircuit, au ars materialele combustibile din compartimentul motor.
Persoană de contact
Ofițer Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU BihorIncendiu la un autobuz aflat în mers, pe strada Avram Iancu din Oradea

23 Mar 2023 676