ISU BihorIntervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs lângă localitatea Salonta

     
Nr. 269   Oradea, 18.09.2023
 
BULETIN INFORMATIV
Intervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs lângă localitatea Salonta
 
 
În seara zilei de duminică, 17 septembrie a.c., pompierii militari bihoreni au intervenit pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 79, în apropierea municipiului Salonta, eveniment în care au fost implicate trei persoane, aflate într-o autoutilitară.
 
          Apelul care sesiza producerea accidentului a fost primit prin Sistemul Unic 112, la ora 22.11, moment în care, pentru salvarea victimelor, ISU Bihor a mobilizat la fața locului, pompierii Detașamentului Salonta, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și autospeciala SMURD de intervenție a medicului de urgență.
          Echipajele SMURD au evaluat persoanele implicate în accident și au acordat îngrijirile care se impuneau celor două persoane rănite, din care, un bărbat, aflat în stare gravă, a fost transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Bihor, iar cealaltă victimă asistată, care prezenta răni ușoare, a refuzat transportul la spital.
Echipajul de stingere a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului.
 
 
Persoană de contact
Ofițer Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU BihorIntervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs pe DN1, pe raza localității Cornițel

20 Jul 2023 382

ISU BihorIntervenție pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în Valea Mare de Criș

18 Apr 2023 426

Accident rutier grav în județul Bihor. O persoană a decedat și alte două sunt rănite

08 Feb 2021 1227