ISU BihorUn pompier bihorean, multiplu campion național la culturism, organizează un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetiță grav bolnavă, în Marghita

Nr. 65                                                                                                                                                   Oradea, 03.04.2024


 

COMUNICAT DE PRESĂ
Un pompier bihorean, multiplu campion național la culturism, organizează un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetiță grav bolnavă, în Marghita
 
 
 Soldat Furcic George, pompier în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, deținător, la doar 23 de ani, a două titluri de campion național la culturism și a altor trei titluri de vicecampion la competiții internaționale de profil, organizează, în colaborare cu Asociația “O șansă pentru toți”, un eveniment sportiv caritabil, pentru o fetiță, în vârstă de 5 ani, grav bolnavă.
 
          Fiu de pompier militar, George a înțeles, încă din copilărie, că o asemenea profesie, dedicată protejării semenilor, implică nu doar competențe profesionale, abilități și aptitudini specifice, disciplină și autodisciplină, ci și calitate sufletească, materializată în ajutorarea celor aflați în suferință, în timpul și în afara orelor de serviciu.
          George a ales astfel, “în cunoștință de cauză“, să calce pe urmele tatălui său, îmbrățișând, la rândul lui, profesia de salvator, în prezent fiind camaradul părintelui său și parte din familia pompierilor bihoreni, în cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, unde ocupă funcția de pompier servant.
          Deși foarte tânăr, pompierul Furcic George e apreciat în rândul colegilor atât pentru implicarea și modul exemplar de îndeplinire a sarcinilor de serviciu, pentru autodisciplina și perseverența reflectate în activitatea desfășurată și în palmaresul sportiv pe care îl deține, cât și pentru altruismul de care dă dovadă, concretizat în acțiuni dedicate celor aflați în suferință.
          O astfel de “misiune de suflet” va avea loc sâmbătă, 06 aprilie a.c., între orele 17:00 - 19:00, la Sala de Sport “Octavian Goga” din Marghita, unde George și  Asociația “O șansă pentru toți”, vor organiza un eveniment caritabil pentru Noemi, o fetiță, de 5 ani, cu grave probleme de sănătate, ai cărei părinți, așa cum au mărturisit, “visează ca fiica lor să reușească să stea în fund și să facă câțiva pași”.
Pentru strângerea fondurilor, George a mobilizat sportivi din “industria fitness” din toată țara, suma adunată până acum, acoperind contravaloarea a două terapii, iar sâmbătă, în cadrul evenimentului caritabil organizat pentru Noemi, îi va antrena, timp de o oră, pe cei prezenți, după care, le va furniza informații despre o alimentație sănătoasă.
          Următorul proiect caritabil în care este implicat, dedicat colectei de fonduri pentru trei copii (Noemi, Maria și Cosmin), se va desfășura duminică, 07 aprilie a.c., de la ora 17.00, la Casa de Cultură Marghita. În cadrul evenimentului, la care sunt invitați cât mai mulți copii, George îi va angrena pe cei mici în jocuri sportive, învățându-i, prin intermediul unor activități distractive, să prețuiască sportul și beneficiile acestuia.
 

 
 
 
Persoană de contact
OFIȚER INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.