ISU GiurgiuConduceți prudent! Accident rutier, la intrare în localitatea Oinacu

COMUNICAT DE PRESĂ
Nr. 179 din  24.05.2024
 
Conduceți prudent! Accident rutier, la intrare în localitatea Oinacu
 
Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe DC 94, la intrare în localitatea Oinacu. În eveniment au fost implicate două autoutilitare.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, trei SAJ și Poliția.
Unul dintre autovehicule a fost găsit răsturnat pe o parte, la marginea drumului. Nu au fost persoane încarcerate.
Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, era conștient și cooperant. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor și au acționat pentru sablarea părții carosabile.
Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.
Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.
În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.
Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
 
Compartimentul Informare și Relații Publice

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.