ISU HarghitaBilanțul zilei de ieri (06.02.2024)

BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul zilei de ieri (06.02.2024)
Suntem la datorie în fiecare zi pentru furnizarea răspunsului prompt la solicitările de sprijin! Astfel, în prima zi a săptămânii, au fost înregistrate 11 solicitări pentru acordarea de prim ajutor,11 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD.
În ultimele 24 de ore, eforturile pompierilor s-au concentrat și asupra protecției comunităților și bunurilor acestora, sens în care, echipajele operative au intervenit în 3 misiuni de acest fel.
 În acest context, ca urmare a manifestărilor fenomenelor hidrometeorologice, salvatorii au acționat pentru evacuarea apei dintr-o curte și subsolul unei case, din municipiul Toplița, pe străzile Muncitorilor, respectiv Zencani, , precum și pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil, pe DN 13/A, pe raza municipiului Miercurea Ciuc.
          În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
            Aflați cum să reacționați în caz de nevoie și fiți pregătiți pentru a face față oricărei situații de urgență! Obțineți mai multe informații cu privire la modul de comportare accesând platforma națională de pregătire în situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.
            De asemenea, aplicația mobilă DSU poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și oferă informații extrem de utile pentru a fi mereu pregătit.
 
 
                      COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE                            

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.