ISU Harghita Conduceți prudent!

BULETIN  INFORMATIV
 
 
Conduceți prudent!
            Patru persoane, doi adulți și doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs ieri, 22.06.2023, pe D.E. 578 pe raza localității Lăzarea. Paramedicii SMURD și personalul medical al Serviciului Județean de Ambulanță, care au intervenit la acest caz, au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior acestea fiind transportate la unitățile spitalicești, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.
            Pentru a preveni astfel de evenimente, recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.
            Totodată, în ultimele 24 de ore, echipajele SMURD au acționat la 9 misiuni pentru acordarea asistenței medicale de urgență, pe timpul acestora fiind asistate medical 9  persoane aflate în dificultate și echipajele de intervenție au intervenit, cu promptitudine, pentru localizarea și stingerea unui incendiu, izbucnit la un autoturism, parcat pe bulevardul Independenței, din municipiul Odorheiu Secuiesc.
            Tot ieri, 22 iunie, au fost transmise mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT privind prezența animalelor periculoase (urși) în comuna Joseni, sat Borzont.  
            Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.
 
                                                                               COMPARTIMENTUL INFORMARE  
                                                                                           ȘI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.