ISU IalomițaCaravana SMURD ,,Fii pregătit!” ajunge în județul Ialomița!

Nr.36 din 13 octombrie 2023
      
 
 
                                             COMUNICAT DE PRESĂ
Caravana SMURD ,,Fii pregătit!”  ajunge în județul Ialomița!
 
       În perioada 16-18 octombrie a.c, Caravana SMURD ,,Fii pregătit!”  va fi prezentă în municipiul Slobozia.
        Centrul de informare va fi amplasat pe strada Mihai Eminescu, în incinta Liceului de Arte ,,Ionel Perlea”- Slobozia, va putea fi vizitat în intervalul orar 09:00- 17:00 și va găzdui activități specifice de pregătire a populației în domeniul acordării primului ajutor medical și a situațiilor de urgență (incendiu, cutremur).
         Caravana SMURD ,,Fii pregătit!” este un proiect lansat în anul 2016 și este susținut de  Fundația pentru SMURD, derulat cu susținerea Departamentului pentru Situații de Urgență. Participanții la eveniment vor putea lua parte la cursurile menite să asigure instruirea cât mai eficientă în vederea acordării primului ajutor medical și a modului de comportare corect în diverse situații de urgență. Tehnicile și manevrele de prim ajutor vor fi prezentate de către paramedicii și voluntarii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru situații de Urgență ,,Barbu Catargiu’’ al județului Ialomița, iar instruirea în domeniul situațiilor de urgență va fi asigurată de către specialiști din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.
       Întrucât, acest eveniment va fi unul realmente interesant, în care puteți experimenta situații diverse și veți putea primi informații extrem de utile, vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți prezenți la activitățile pe care le vom organiza în perioada menționată.
Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie folosind numărul de telefon 0758233743.
 
                                            Compartimentul Informare și Relații Publice  

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.