ISU IalomițaRecomandările pompierilor cu ocazia desfășurării Festivalului ,,Trofeul Tinereții- Amara 2023”

Nr.33 din 17 august 2023
 
                                                                                                 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Recomandările pompierilor cu ocazia desfășurării Festivalului ,,Trofeul Tinereții- Amara 2023”
 
 În perioada 19-20 august a.c., cu ocazia desfășurării festivalului ,,Trofeul Tinereții-Amara 2023- ediția 55’’,  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița va monitoriza tipurile de risc aflate în domeniul de competență, asigurând răspunsul operativ în cazul apariției unor situații de urgență.
           Zilnic, în perimetrul de desfășurare al festivalului vor fi mobilizate o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă.
            În caz de nevoie, forțele și mijloacele aflate în dispozitiv pot fi suplimentate cu efective și tehnică de intervenție din cadrul subunităților inspectoratului.
     Având în vedere că, la acest eveniment se preconizează un aflux mare de participanți, pompierii ialomițeni vin în sprijinul cetățenilor cu următoarele măsuri preventive ce trebuie respectate pe timpul manifestărilor cu public numeros:
& Nu utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
& Nu lăsați copii nesupravegheați;
& Este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate sau aruncarea la întâmplare a țigărilor și chibriturilor aprinse;
& Nu blocați căile de acces pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exterior.
Vă asigurăm încă o dată că efectivele de pompieri sunt pregătite în permanență să răspundă, prompt, nevoilor comunității, pentru gestionarea tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat.
Respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine sau a organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță.

Anunțați în cel mai scurttimp orice situație care poate pune în pericol viața unui cetățean sau a dumneavoastră la numărul unic pentru apeluri de urgență 112!
Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Ialomița dorește tuturor participanților  să se bucure de acest sfârșit de săptămână minunat, fără evenimente neplăcute ce le pot pune viața în pericol!
 

 
 
  
Compartimentul Informare și Relații Publice
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.