ISU IalomițaSalvator = care salvează sau poate salva

    Nr.31 din 07 august 2023
 
                                                                                                 
 
COMUNICAT DE PRESĂ
 
Salvator = care salvează sau poate salva
 
Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, substantivul salvator înseamnă care salvează sau poate salva.
Colegul nostru, plutonierul adjutant șef Toader Nicolae a demonstrat vineri, 04 august, în practică, că acestă definiție este cât se poate de adevărată.
Un simplu drum către casă, împreună cu soția, într-o zi toridă de vară, i-a dat ocazia să facă ce știe mai bine, și anume, să se îngrijească de semenii săi.
În jurul orei 14.00, soția colegului nostru, martor al accidentului, apela numărul unic de urgență 112, pentru a comunica faptul că, pe drumul național 21, pe raza localității Slobozia, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme și 6 persoane.
Ca o adevărată echipă, în timp ce soția relata operatorului 112 ce s-a întâmplat, colegul nostru s-a îndreptat rapid către autoturismele implicate pentru a evalua situația, cunoscând foarte bine faptul că, în cazul unor evenimente de acest gen, primele secunde sunt extrem de importante.
Primele persoane la care acesta a ajuns au fost 1 minor, în vârsta de aproximativ 6 ani și 2 adulți pe care i-a ajutat să iasă din autoturismul avariat, ulterior, deplasându-se cu minorul în brațe către o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, care se afla în trafic. Până la sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, acesta a reușit să mai ajute o persoană care se află în cel de-al doilea autoturism implicat.
Plt. adj. șef Toader Nicolae are multe intervenții desfășurate în cadrul echipajului SMURD, are pregătirea necesară, iar astăzi ne-a demonstrat că salvator ești 24 ore din 24, 7 zile din 7, iar membrii familiei îți pot fi coechipieri de nădejde.
 
 
Compartimentul Informare și Relații Publice
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.