ISU SuceavaIncendiu în localitatea Ipotești

Accident rutier în localitatea Vicovu de Sus
11.10.2023, ora anunțării la 112 - 0:11               
                                                                           
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Vicovu de Sus.
La sosirea echipajelor, salvatorii au identificat un autoturism răsturnat pe cupolă, iar pe șoferul acestuia, aflat în stare de inconștiență, l-au găsit în afara mașinii, pe marginea carosabilului.
Pompierii paramedici ai echipajului SMURD i-au acordat primul ajutor medical rănitului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, după care s-au deplasat cu acesta spre spital.
Ulterior, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cu medic, a preluat victima și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
 
 
Incendiu în localitatea Ipotești
11.10.2023, ora anunțării la 112 - 1:23               
                                                                            
Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Ipotești.
La sosirea echipajelor, ardea generalizat o autoutilitară, care era parcată în curtea unei gospodării, fără să existe pericolul de propagare la vecinătăți.
Incendiul a fost lichidat la ora 1:55.
Autoutilitara a ars în proporție de 90%, iar flăcările au deteriorat o lampă de iluminat din curtea gospodăriei.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit, produs la un conductor electric defect.
 
Incendiu în localitatea Frasin
11.10.2023, ora anunțării la 112 - 1:25               

                                                                            
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Frasin.
La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei locuințe, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la o casă învecinată.
Incendiul a fost lichidat la ora 3:28.

A ars acoperișul casei, construit din lemn, cu învelitoare din azbociment, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. De asemenea, în urma incendiului s-a degradat interiorul locuinței, inclusiv bunuri materiale.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat o anexă gospodărească și locuința învecinată, cu bunurile aferente.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.