MAI - Participarea vicepremierului Gabriel Oprea la ceremonia dedicata eroilor politisti

Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a participat astăzi, 22 martie, la ceremonia dedicată eroilor polițiști, eveniment organizat în contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, la Monumentul Eroilor Militari Români Căzuți la Datorie, amplasat în Parcul Tineretului (București).
 
Cu acest prilej, vicepremierul Gabriel Oprea i-a felicitat pe polițiștii români și le-a mulțumit pentru modul exemplar în care, zi de zi își fac datoria, în pofida riscurilor la care se expun.
 
”Fiecare război, stimați colegi, are eroii săi, iar în războiul continuu cu criminalitatea polițiștii români plătesc cu propria viață prețul liniștii și siguranței românilor. Acești oameni, dedicați țării și românilor, merită recunoștința noastră, a tuturor. Monumentul și momentul de astăzi demonstrează, încă o dată, că în instituțiile de forță ale statului român nu lăsăm pe nimeni în urmă și niciodată nu-i vom uita pe cei care ne-au fost colegi, prieteni și camarazi.”, a spus viceprim-ministrul Gabriel Oprea.
 
Totodată, viceprim-ministrul pentru securitate națională Gabriel Oprea a subliniat și importanța simbolică a evenimentului care a avut loc la Monumentul Eroilor Militari Români Căzuți la Datorie, în special din perspectiva importanței sociale a activității Poliției Române.
 
”Doamnelor și domnilor, stimați colegi, suntem într-un loc plin de semnificații pentru mine, pentru militarii români, pentru toți cei care au purtat sau poartă haină militară. (…) Este important pentru noi ca stat, este important pentru noi ca societate, să-i apreciem pe acești oameni care merită recunoștința noastră, să-i apreciem pe polițiștii români care, de atâtea ori, au arătat că sunt capabili de sacrificii pentru siguranța noastră, a tuturor”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.
 
După încheierea ceremoniei, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a vizitat standurile expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea Poliţiei Române.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța Presiuni scăzute în Năvodari, Lumina și Corbu!

05 May 2024 242

Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea Iată ce consumatori din județul Constanța rămân fără curent miercuri, 8 mai

05 May 2024 344

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioşilor care sărbătoresc astăzi Paştele (VIDEO)

05 May 2024 263

ASSMB 22.000 de copii și adolescenți suferă de afecțiuni psihice

05 May 2024 291

Prima Doamnă a României, mesaj pentru români în prima zi de Paște

05 May 2024 326

Accident rutier grav în municipiul Galați! O victimă a decedat (FOTO)

05 May 2024 405

Sondaj de opinie Cine credeți că are cele mai mari șanse să ajungă primar al orașului Cernavodă ?

05 May 2024 422

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazinoului, plină de oameni în prima zi de Paște (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 May 2024 669

Cumpărare Directă Constanța ABADL a atribuit un contract societății Iridex Group Salubrizare SRL. Ce prevede acesta (DOCUMENT)

05 May 2024 361

Muzeul de Artă Populară Constanța Învierea Domnului, pe care teologii o consideră „praznicul praznicelor”, este cea mai mare sărbătoare a creștinătății cu dată mobilă

05 May 2024 313

Numărul înmatriculărilor de persoane fizice şi juridice a scăzut în primele trei luni din 2024

05 May 2024 305

Numărul pensionarilor a scăzut în luna aprilie 2024, comparativ cu luna precedentă

05 May 2024 390

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 328

Oficial de la IPJ Constanța despre incidentul din stațiunea Mamaia! Un tânăr, transportat la spital (VIDEO)

05 May 2024 591

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

05 May 2024 336