Poliția Municipiului București - Cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

                                                                                                        Nr. 112 din 16 aprilie 2024
 
 
REȚINUȚI  DE POLIȚIȘTII CAPITALEI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE
ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE
 
La data de 14 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7  Poliție au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 31 și 43 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
La data menționată, în jurul orei 16.00, doi polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, aflați în timpul liber, au observat, în zona unei intersecții din Sectorul 2, trei bărbați care agresau fizic un tânăr, împrejurare în care tulburau ordinea și liniștea publică.
 
Imediat, polițiștii au intervenit și au aplanat conflictul, după care au solicitat sprijinul echipajelor de ordine și siguranță publică, în vederea conducerii la sediul subunității a persoanelor implicate în eveniment.
 
În urma cercetărilor, s-a stabilit că cei trei bărbați,  cu vârste cuprinse între 31 și 43 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate și ar fi agresat-o fizic, pe fondul unui conflict preexistent.
 
În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este un procedeu al procesului penal reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.