Poliția Română - A fost adus un bărbat domiciliat în Ialomița, urmărit internațional

Nr. 209 din 13 februarie 2024
 
URMĂRIȚI LA NIVEL INTERNAȚIONAL, ADUȘI ÎN ȚARĂ DE POLIȚIȘTI
 
La data de 12 februarie 2024, Poliția Română a adus în țară 3 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Astfel, a fost adus un bărbat, de 39 de ani, domiciliat în Ialomița, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Islanda, având emis de către Judecătoria Hunedoara, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.
 
Un alt bărbat, de 51 de ani, din Neamț, a fost escortat din Germania, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Judecătoria Piatra Neamț a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 1 an.
 
La aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 29 de ani, domiciliat în Arad, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Arad, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni.
 
Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.