Poliția RomânăArestați pentru trafic de droguri de risc şi mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a doi tineri, de 23 şi 29 de ani, din județul Vâlcea, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
Astfel, la data de 3 mai a.c., au fost puse în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, toate în municipiul Râmnicu-Vâlcea, la persoane bănuite de trafic de droguri.
 
În fapt, doi tineri, de 23 şi 29 de ani, sunt bănuiţi că ar fi comercializat droguri de risc şi  mare risc către consumatori din judeţul Vâlcea.
 
În urma percheziţiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 123 de bile de staniol, care ar fi conținut aproximativ 130 de grame de cannabis, două recipiente în care s-ar fi aflat aproximativ 40 de grame de cannabis, două grindere şi două cântare electronice.
 
Ulterior, cei doi au fost conduşi la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.
 
În cursul zilei de 4 mai a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a bănuiților, pentru 30 de zile.
 
La activități au fost angrenați poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Poliția Română Arestați pentru trafic de droguri de risc și mare risc (FOTO)

04 Nov 2023 753

Poliția RomânăGrup organizat pentru trafic de droguri

10 May 2023 441