Poliția Română - Mandat de executare a pedepsei închisorii

BULETIN DE PRESĂ
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii
La data de 17 octombrie a.c., polițiștii orașului Pâncota au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 6 luni, emis de Judecătoria Ineu, pe numele unui bărbat de 44 de ani, din Pâncota, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului.
            Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Arad.
  •  
 
Acțiune preventivă a polițiștilor rutieri
 
Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat la data de 17 octombrie a.c., o acțiune preventivă pe D.J. 682, cu scopul impunerii respectării legislației rutiere și reducerii riscului rutier.
            În cadrul activității au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, din care 33 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare, în valoare de 16.950 de lei. Au fost retrase 3 certificate de înmatriculare și constatată o infracțiune de conducere a unui vehicul neînmatriculat.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
  •  
Infracțiuni rutiere
 
            La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii Biroului Ruiter au depistat un arădean de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Radnei. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,40 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
            A mai fost depistat, tot de polițiștii Biroului Rutier, un arădean de 73 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Câmpul Liniștii, din municipiu. Testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,59 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cei în cauză fiind cercetați penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

            Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 110 de de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 43.000 de lei, din care 58 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 7 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Darius Vâlcov, dat în urmărire generală

03 May 2023 976

6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute Elena Udrea nu a fost găsită acasă de polițiști. A fost dată în urmărire internațională!

07 Apr 2022 1699

Adevarul.ro. De ce Radu Mazăre nu apare pe lista persoanelor urmărite a Poliției Române

12 Feb 2019 2463