Poliția RomânăPersoane cercetate pentru furt de combustibil, prinse în flagrant delict

Nr. 549 din 9 aprilie 2024
 
PERSOANE CERCETATE PENTRU FURT DE COMBUSTIBIL, PRINSE ÎN FLAGRANT DELICT
 
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au documentat activitatea infracțională a 8 persoane, angajate ale unui depozit de combustibil, care, în perioada februarie – martie 2024, ar fi săvârșit infracțiunea de furt calificat.
 
În urma investigațiilor, la data de 8 aprilie 2024, polițiștii au realizat prinderea în flagrant delict a 4 persoane, printre care un agent de pază, care ar fi sustras 220 de litri de benzină.
 
La aceeași dată, cu sprijinul polițiștilor Direcției de Poliție Transporturi, Secției Regionale de Poliție Transporturi București, precum și inspectoratelor de jandarmi județene Giurgiu și Ilfov, au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătoria Cornetu, în județele Giurgiu și Ilfov, precum și în municipiul București.
 
În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost descoperiți și ridicați aproximativ 400 de litri de combustibil, în vederea continuării cercetărilor.
 
În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor 8 persoane, care au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca, la data de 9 aprilie 2024, să fie prezentate procurorului de caz, cu propuneri legale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.