Poliția RomânăPoliția Română a adus în țară 11 persoane

Nr. 527 din 5 aprilie 2024
 
URMĂRIȚI LA NIVEL INTERNAȚIONAL, ADUȘI ÎN ȚARĂ DE POLIȚIȘTI
 
În perioada 2 – 4 aprilie 2024, Poliția Română a adus în țară 11 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a unor pedepse, de arestare preventivă sau sentințe penale.
 per
Astfel, la data de 2 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 50 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Adjud, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
 
Totodată, a fost adus un tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Satu Mare, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă.
 
De asemenea, a fost adus un bărbat, de 38 de ani, domiciliat în Bulgaria, urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Arad, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an.
 
La aceeași dată, un alt bărbat, de 35 de ani, din Constanța, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere. Judecătoria Mangalia a emis pe numele acestuia un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani și 6 luni.
 
A fost adus un tânăr, de 19 ani, domiciliat în Suceava, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Judecătoria Rădăuți, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru educativ, pentru 1 an.
 
De asemenea, la aceeași dată, a fost adus un bărbat, de 41 de ani, domiciliat în Moldova, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Acesta a fost adus din Franța, având emis de către Judecătoria Săveni, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an și 6 luni.
 

La data de 3 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 35 de ani, domiciliat în Arad, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Belgia, având emis de către Judecătoria Chișineu Criș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani.
 
La aceeași dată, a fost adus un alt bărbat, de 42 de ani, domiciliat în București, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost adus din Germania, fiind emis de către Tribunalul București, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 6 ani și 6 luni.

 
De asemenea, a fost adus un tânăr, de 21 de ani, domiciliat în Neamț, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Judecătoria Piatra Neamț, pe numele lui, o sentință penală de internare într-un centru de detenție, pentru 2 ani și 10 luni.
 
La data de 4 aprilie a.c., a fost adus un bărbat, de 30 de ani, domiciliat în Vaslui, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Acesta a fost adus din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul Vaslui, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 2 luni.
 
Totodată, a fost adus un alt bărbat, de 28 de ani, domiciliat în Botoșani, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost adus din Germania, având emis de către Tribunalul Timiș, pe numele lui, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani și 4 luni.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițiștii au adus în țară patru urmăriți la nivel international. Printre ei, un tânăr de 18 ani

12 Jan 2024 646

Poliția Română - Polițiștii au adus în țară patru urmăriți la nivel internațional

12 Jan 2024 416

Poliția Română Poliția Română a adus în țară 5 persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

11 Jan 2024 394