MApNVizită de lucru a ministrului apărării naționale în unități din București

    Nr. 300
25 august 2023
 
 
 
Angel Tîlvăr: „Există premise pentru creșterea calității echipamentelor destinate militarilor români”
 
 
Vizită de lucru a ministrului apărării naționale în unități din București
 
 Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a vizitat Croitoria militară și Laboratorul de inspecții și încercări al MApN, din București.
Ministrul Tîlvăr a discutat cu angajații unităților și a vizitat spațiile în care aceștia își desfășoară activitatea. De asemenea, ministrului i-a fost prezentată aparatura modernă folosită, care va ajuta la creșterea capacității de producție și a calității produselor fabricate.
„Croitoria și laboratoarele, date în folosință în vara acestui an, satisfac nevoile Armatei României, dar și ale altor instituții din arhitectura de securitate a țării. Am fost interesat de condițiile de muncă în care își desfășoară activitatea angajații din aceste unități și am motive să cred că și această componentă a calității vieții este satisfăcută”, a precizat ministrul Tîlvăr.
În atelierul de croitorie se pot confecționa produse și elemente de echipament militar specific Armatei României.
Unitatea de inspecții are în compunere un laborator de încercări materiale textile, din piele și cauciuc, un laborator de verificare a calității alimentelor, precum și un laborator pentru testări carburanți și lubrifianți.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.