Autoritatea Vamală RomânăArticole de îmbrăcăminte și încălțăminte confiscate

Nr. 700/30.10.2023     
                                                                                                            
 
COMUNICAT DE PRESĂ
Articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în valoare de aprox. 534.000 lei descoperite de inspectorii vamali din cadrul BVF Otopeni și BVF Isaccea
 
         Ca urmare a colaborării dintre Biroul Vamal de Frontieră Otopeni și Biroul Vamal de Frontieră Isaccea, a fost efectuat în data de 27 octombrie 2023, un control asupra mărfurilor aflate într-un microbuz marca Fiat Ducato condus de un cetățean ucrainean, și au fost descoperite 1.068 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru mai multe mărci .
         Bunurile au fost reținute iar valoarea acestora, în situația în care ar fi fost comercializate pe piață la prețul de vânzare a unui produs original, este de aproximativ 534.000 lei.
       Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracțiuni, cazul a fost predat către instituția competentă în vederea efectuării cercetărilor. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoritatea Vamală Română Îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, în valoare de aproape 534.000 lei, descoperite de inspectorii vamali. Iată unde

30 Oct 2023 699