Scrisoare deschisa Domnului Primar Mihai Tusac

Cu toate ca timp de un an de zile, am avut disponibilitatea de a incerca un dialog in interes public in vederea solutionarii problemelor cetatenilor Municipiului Mangalia, dumneavoastra, domnule primar, ati refuzat sistematic acest lucru.

Prin nerecunoasterea oficiala a Consiliului Local, prin neparticiparea dumneavoastra si a consilierilor PSD la sedintele lunare ale consiliului local si in final prin contestarea hotararii Tribunalului Constanta de nedizolvare a consiliului pronuntata in august 2009, incercand prin recurs mentinerea starii de blocaj create in oras prin actiunea dumneavoastra, ati demonstrat ca nu sunteti un om al dialogului si al concilierii.

Faptul ca, timp de un an de zile, ati blocat sistematic accesul consilierilor alesi in Primarie, ati impiedicat activitatea comisiilor de specialitate facand presiuni asupra angajatilor de a nu pune la dispozitia consilierilor solicitarile cetatenilor, prin obligarea secretarului Consiliului Local de a nu participa la sedintele de consiliu, ati demonstrat ca nu va intereseaza problemele reale ale cetatenilor municipiului Mangalia.

Disperat ca va pierdeti functia de primar, brusc v-ati amintit ca exista un Consiliu Local, la care dupa un an de zile faceti astazi apel sa va rezolve problemele pe care le aveti cu legea.

Domnule Mihai Tusac, pentru deblocarea reala a situatiei in care ati adus Mangalia va spunem ca singura solutie pe care cetatenii Mangaliei o doresc este DEMISIA din functia de Primar si aducerea institutiei Primarului in slujba locuitorilor orasului.

Referitor la convocarea unei sedinte ordinare de Consiliu Local, cat si la situatia juridica creata vizavi de persoana dumneavoastra si de cea a Consiliului Local, va precizam ca asteptam ca institutiile abilitate ale statului sa se pronunte gasind astfel calea legala pentru deblocarea situatiei.

Grupul de Consilieri Locali ai PD-L, PNL, PC, PRM

=

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Milica

13 Dec, 2009 11:20

Scrisoarea deschisa, nerusinata in esenta ei, ar fi trebuit sa circule numai in cercul restrans al afaceristilor de la aceste partide, care isi fac iluzii in legatura cu suspendarea actualului primar. Si uite-asa se bucura si-si dau ghes, precum "magariu pre magariu scarpina", uitand ca votul negativ ANTI-IORGUS al mangalienilor viza tocmai asemenea specimene, care nu lipsesc din nicio formatiune politica. In definitiv, toti politicienii se bat pe banii nostri, ai tuturor, creduli, din pacate.

Articole asemanatoare

România, țara anchetelor. O soluție sau o amânare a sancțiunilor?

07 Apr 2024 612

Anunț important al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța! Site-ul instituției, nefuncțional

12 Mar 2024 562

MAE, despre decesul unui ostatic cu dublă cetățenie, israeliană și română, în Fâșia Gaza

16 Dec 2023 770

MAE Încă un cetățean cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatic în Fâșia Gaza a decedat

14 Dec 2023 668

UPDATE MAE Frontiera de la Rafah, dintre Fâșia Gaza și Republica Egipteană, s-a deschis doar accesului camioanelor ce transportă ajutoare

21 Oct 2023 657

MApN România pregătește dislocarea suplimentară a unei companii de infanterie în Kosovo

03 Oct 2023 983

Horoscop pentru duminică, 17 septembrie 2023 Posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți la partenerul de viață

17 Sep 2023 886

Horoscop pentru sâmbătă, 16 septembrie 2023 Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar pentru una dintre zodii

16 Sep 2023 874

Traficul pe Podul Prietemiei din PTF Giurgiu, blocat din cauza unui accident rutier (GALERIE FOTO)

23 Aug 2023 1008

Anunț important de la Minsterul Dezvoltării Ce se întâmplă cu proiectele România-Ucraina în domeniul culturii și turismului?

09 Aug 2023 773

Stare de alertă la nivelul județului Vrancea din cauza vremii nefavorabile (DOCUMENT)

28 Jan 2023 1481

Când va fi atins vârful sezonului gripal în România (VIDEO)

05 Jan 2023 2115

Silviu Coșa, prefectul județului Constanța, prima reacție după condamnarea lui Dumitru Timofte, primarul din Nicolae Bălcescu

12 Oct 2022 1832

Jandarm din București înjunghiat la Costinești! Primele condamnări

21 Sep 2022 1184

DOCUMENT Cum arată viitorul Plan Urbanistic General elaborat pentru Orașul Năvodari

15 Jul 2022 3821