Noile Viano şi Vito, lansate la Constanţa (galerie foto)

mercedes.jpgDupă marea lansare de la Bucureşti, ieri, au fost prezentate noile generaţii de Mercedes Viano şi Vito şi la Constanţa.

Mercedes-Benz a adus o faţă nouă celor două modele. Exteriorul prezintă numeroase caracteristici noi, de la grila radiatorului, până la stopurile din spate. Luminile pentru condus pe timp de zi, care vin în dotările standard, sunt integrate cu propria sursă de iluminare în carcasa farurilor, împreună cu farurile de ceaţă. În plus, se poate opta şi pentru o combinaţie de faruri bixenon, lumini LED pentru condus pe timp de zi, faruri semnalizatoare, un sistem add-light şi un sistem de curăţare a farurilor. Barele de protecţie vin de asemenea cu un design nou. Suprafaţa netedă este vopsită în culoarea maşinii, iar stopurile sunt poziţionate deasupra barei de protecţie din spate. Lista de inovaţii prevăzută în interiorul celor două modele este lungă, între acestea incluzându-se şi elemente speciale: lumină ambientală sau detalii ingenioase, precum o priză adiţională. Habitaclul este mult mai atractiv. Schimbătorul şi volanul sunt noi şi îmbrăcate în piele. Au fost introduse diferite comenzi în panoul superior de control din centrul consolei, dar şi o unitate de control poziţionată deasupra capului. Totodată, o nouă generaţie de sisteme audio a fost introdusă la toate versiunile din gama Viano. La acestea se adaugă şi o nouă tapiserie interioară. În ceea ce priveşte motorizările, în top se află cea cu care este echipată Viano CDI, 3.0 litri şi Vito 122 CDI. Prima combină rulajul lin cu un randament impresionant, iar cealaltă aduce în plus o mai mare putere de tracţiune. Cu o putere de 224 de cai putere, motorul oferă o performanţă îmbunătăţită, combinând eficienţa şi grija faţă de mediu. Cea mai importantă inovaţie prezentă la noul Viano este sistemul de propulsie complet nou. De asemenea, ca dotare standard vine şi tehnologia BlueEFFICIENCY, cu funcţia ECO start/stop, care permite un consum mai mic de combustibil, dar şi emisii reduse de gaze poluante. Constănţenii sunt aşteptaţi în parcarea de la City Mall pentru a vedea şi a încerca noile modele Vito şi Viano. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră, la Negru Vodă (FOTO)

31 May 2024 482

„Sunt nevinovat!“ Ce spune Andrei Popescu, candidat la Primăria Constanța, despre dosarul milionarului în criptomonede ce ar fi fost răpit pentru o datorie de 3 milioane de euro

10 May 2024 857

În județul Constanța Autoturism căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră Vama Veche

09 May 2024 500

Accident la intersecția străzilor Mangaliei cu Caraiman, în municipiul Constanța. Două autoturisme implicate (FOTO)

06 May 2024 1463

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 553

Incendiu la o anexă de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Constatările pompierilor

07 Apr 2024 907

Europarts Services SRL va repara autosanitarele Mercedes ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța! (DOCUMENT)

20 Feb 2024 790

UPDATE Incendiu pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Intervin mai multe echipaje de pompieri

17 Feb 2024 1861

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier în Constanța! Implicată o ambulanță privată (FOTO+VIDEO)

31 Jan 2024 1992

Declarații de avere Ion Emil Dragomir, director în cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENTE)

09 Jan 2024 987

Poliția de Frontieră cedează gratuit un Mercedes Benz Vito, două Nissan Terano, trei Dacia și un Opel

10 Dec 2023 1923

Intervenție de urgență în apropierea unei reprezentanțe auto din Constanța. Intervin pompierii

03 Dec 2023 4506

În Constanța Accident rutier , între Constanța și Agigea! Două mașini implicate

18 Nov 2023 2283

ISU Dobrogea, acord cadru de peste un milion de euro pentru repararea şi întreţinerea autospecialelor (DOCUMENT)

16 Oct 2023 1278

VIDEO Accident cu trei morţi pe podul de la Ovidiu! Compania de asigurări, o nouă încercare de a recupera despăgubirile

01 Sep 2023 4738