Fetele de la CSU Neptun joacă la foc automat

handbal.jpgOra de start a partidei CSU Neptun - Spartac Bucureşti, din Divizia A de handbal feminin, s-a modificat din 17.00 în 14.00, din pricina programului încărcat din Sala Sporturilor. Meciul se joacă joi, 11 octombrie, urmând ca duminică, 14 octombrie, de la ora 13, formaţia constănţeană să susţină în capitală derby-ul cu ACS Şcoala 181.

Constănţencele trebuie să facă faţă unui program încărcat, disputând în această perioadă trei meciuri în şapte zile (disputele cu Spartac şi cu Şcoala 181 urmându-i celei câştigate la Piatra Neamţ). Meciul cu Spartac va fi arbitrat de perechea gălăţeană Daniel Basso - Florin Tufan. La confruntarea cu cealaltă formaţie din capitală, oficialii Federaţiei Române de Handbal au delegat o brigadă experimentată, formată din Valentin Călina şi Claudiu Belean (ambii, din Piteşti).

CSU Neptun şi ACS Şcoala 181 sunt singurele echipe din Divizia A care au acumulat punctaj maxim după patru etape, anunţându-se principalele candidate la promovare.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SSC Farul a trecut de 60 de meciuri oficiale disputate. Sâmbătă, întâlneşte Înainte Modelu

01 May 2018 2630

Sâmbătă e ziua cea mare. Din nou acasă! SSC Farul joacă pe stadionul „Farul“ derby-ul promovării cu Progresul 1944 Spartac

14 Apr 2018 3163

Ultima etapă din tur Când dispută SSC Farul Constanţa partida cu Sportul Chiscani. Axiopolis Cernavodă, meci cu Metalul Buzău

15 Nov 2017 2903