La opt minute de un egal

Gloria Bistrita - Farul 2-1

Daca meciul tinea 82 de minute, "marinarii" castigau un punct si se aflau la unul pentru atingerea baremului de 30 de puncte * Meciurile urmatoare se anunta extrem de dificile pentru constanteni

Dupa cum a evoluat la Bistrita, gruparea de pe litoral pare tot mai aproape de Divizia B de fotbal. Norocul "marinarilor" a fost ca principala contracandidata pentru evitarea barajului, Petrolul Ploiesti, a pierdut acasa cu Rapidul si deocamdata mai pot spera la salvarea de la retrogradare prin meciul de baraj. Insa, pentru a ajunge acolo, ii trebuie neaparat o victorie in partida din ultima etapa, cu Petrolul. Evolutiile slabe din ultimul timp l-au indemnat pe antrenorul Petre Grigoras sa faca schimbari printre titularii de drept, incercand sa-i odihneasca si, totodata, sa-i ambitioneze pe Barbu, Senin, Trofin, Badescu si Dicu, jucatori fara de care, in turul campionatului, nu putea concepe primul "unsprezece". Din formula de start a lipsit, din cauza unei accidentari, si atacantul Liviu Mihai. Partida de la Bistrita a inceput in nota de dominare a gazdelor, care au speculat din plin apatia din joc a constantenilor. Bucuroaia a ratat doua ocazii mari de a inscrie, Birsan a fost blocat in extremis de Curca, insa deschiderea scorului a fost consemnata de Coroian (36). Acesta l-a sucit frumos in careu pe Mocanu si a inscris in coltul scurt. Constantenii au avut prima mare ocazie abia pe finalul partidei, cand Usurelu a ratat egalarea (38). Atunci, Cristocea a luat o actiune pe cont propriu pe partea dreapta, i-a pasat lui Negru care a sutat in Cimpeanu, mingea ajungand la autorul ratarii. Tresarirea Farului s-a consemnat pe tabela de marcaj imediat dupa revenirea de la cabine. Mocanu a prins un sut violent din unghi, la coltul lung, invingandu-l pe Cimpeanu. Egalul parea ca le convine constantenilor, care se pregateau sa sarbatoreasca adaugarea unui punct la zestrea saracacioasa a returului. S-a opus insa Sinmartean, speranta fotbalului bistritean. Desi pana in minutul 82 fusese anihilat in totalitate de Lungu, mijlocasul pe care a pus ochii Dinamo Bucuresti si-a demonstrat clasa, executand foarte bine o lovitura libera de la 20 de metri, scuturand plasa portii lui Curca. Finalul de campionat se anunta foarte greu pentru constanteni. Ei vor mai intalni pe: Steaua (acasa), FC Arges (d) si Petrolul (a). Sportul Studentesc va avea urmatorul program: Gloria (a), Steaua (d), FC Arges (a), iar Petrolul va avea de infruntat pe: UMT (d), Dinamo (a), Farul (d).Gloria: Cimpeanu - Mindrean, Costin, Popa, Coroian, Miszti - Minteuan (88 Jula), Velcea, Sinmartean, Bucuroaia (46 Turcu) - Birsan (66 Ceausu). Antrenor, Constantin Carstea.FC Farul: Curca - Chirea, Voicu, Abaluta, C. Mocanu - Cristocea (76 Badescu), Lungu, Tanasa (66 Senin), Usurelu - Teican (56 Dicu), Negru. Antrenor, Petre Grigoras.Arbitri: Sorin Altmayer - Marcel Savaniu, Adrian Vidan - Orlando Trandu.Observatori: Iosif Urs, Mircea Nesu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meteo Constanța, 16 iunie 2024 Constănțenii și turiștii se pot bucura de o zi frumoasă la malul mării

15 Jun 2024 522

Eveniment la Constanța Aventura Seawolves Bike Fest și Festivalul Moto-Rock, la ultima ediție. Paradă moto în stațiunile de pe litoral (FOTO+VIDEO)

15 Jun 2024 1244

Județul Tulcea, sub cod galben de intensificări ale vântului! Lista zonelor vizate

15 Jun 2024 491

Handbal CSM Constanța, meci plin de dramatism cu CSU Suceava, la turneul final al juniorilor 4 (GALERIE FOTO)

15 Jun 2024 636

OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța, parteneri ai evenimentului “VIN la mare”. George Măndilă - „Nu mai putem merge pe ideea că afară e vopsit gardul și înauntru leopardul”

14 Jun 2024 419

Programul Trenurile Soarelui s-a pus în mișcare Călătorii ajunși la Constanța au avut impresii pozitive

14 Jun 2024 1009

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral cumpără de la Pagreima SRL barcă rapidă și peridoc! (DOCUMENT)

14 Jun 2024 386

Farul Constanța Petre Grigoraș - „Dacă ratai, te «omoram»!“. Cum voia să execute un „marinar“ penalty-ul cinci la barajul din 2001 (VIDEO)

13 Jun 2024 1149

Farul Constanța, primul antrenament pentru noul sezon. Ionuț Larie și Gabriel Iancu, declarații (GALERIE FOTO+VIDEO)

13 Jun 2024 1654

Ceață densă la Constanța, în zona litoralului! (FOTO+VIDEO)

13 Jun 2024 550

Atacantul Gabriel Iancu, transferat de Farul Constanța

12 Jun 2024 802

Natație Atena Sport Club Constanța a urcat pe podium cu două ștafete la „Cupa Prichindel 2024“ (GALERIE FOTO)

12 Jun 2024 491

CSM Constanța baschet Echipa Under-18, meci de 129-127 la turneul final! Sebastian Ciulin, convocat la lotul național (GALERIE FOTO)

12 Jun 2024 842

Apelul formulat de Răsărit de Soare SR în litigiul cu ABADL, respins de magistrații Tribunalului Constanța

12 Jun 2024 411

OMD Mamaia Constanța și OMD Județul Constanța, parteneri strategici ai evenimentului “VIN la mare”

12 Jun 2024 440