A fost finalizat cadastrul sistematic pentru terenurile din extravilanul orașului TechirghiolPrimăria Techirghiol și Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) au finalizat gratuit cadastrul sistematic pentru terenurile din zona de extravilan, un lucru important pentru că toate parcelele extravilane sunt astfel cadastrate.

Începând cu acest an au fost demarate lucrările pentru efectuarea gratuită a cadastrului sistematic pentru terenurile aflate în intravilanul orașului Techirghiol.

Acest proiect se va derula în mai multe etape până vor fi finalizate toate imobilele din orașul Techirghiol.

În primă etapă cetățenii care locuiesc pe străzile pe care se lucrează, anunțate de administrația locală, trebuie să se prezinte la primărie cu următoarele documente: Cerere, actele de proprietate legalizate la notariat, actele de stare civilă, cartea de identitate/cărțile de identitate pentru titularul/titularii proprietari.

,,Acest demers este foarte important și util pentru fiecare proprietar de imobil deoarece astfel se reglementează din punct de vedere juridic fiecare proprietate,” au transmis reprezentanții Primăriei orașului Techirghiol.


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.