A murit Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Informația a fost confirmată de mama ei

Lisa Marie Presley, foto: facebook/Lisa Marie Presley
Cântăreața Lisa Marie Presley, singura fiică a „Regelui Rock’n’roll-ului”, Elvis Presley, a murit joi, la vârsta de 54 de ani, după ce a fost transportată de urgență la un spital din Los Angeles, relatează Reuters.

Informația a fost confirmată de mama ei.
 

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a transmis mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat., scrie libertatea.ro. 

 
Despre Lisa Marie Presley


Lisa Marie Presley (n. 1 februarie 1968, Memphis, Tennessee, Tennessee, SUA– d. 12 ianuarie 2023,Calabasas⁠(d), California, SUA) a fost o cântăreață americană. A fost unicul copil al lui Elvis și Priscilla Presley.

Presley a fost căsătorită de patru ori. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 ei au divorțat și Lisa Marie s-a căsătorit cu cântărețul pop Michael Jackson, ca după doi ani să divorțeze și de acesta.

În 2002 ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care la fel a avut un mariaj de doar doi ani. În 2006 Lisa Marie s-a căsătorit cu producătorul muzical Michael Lockwood, cu care are două fete gemene. În 2010, familia lor s-a mutat în 'Coe's Hall', Rotherfield, East Sussex, Anglia, Regatul Unit.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autobiografia postumă a Lisei Marie Presley. O incursiune în viața fiicei lui Elvis Presley

13 Jan 2024 805

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, reşedinţa pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Elvis Presley

14 Jan 2023 1672