A solicitat acord de mediu pentru o fermă de animale în comuna Crucea Firma, care va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța, Mahmud Impex SRL, anunță noi investiții

  • Mahmud Impex SRL a solicitat acord de mediu de la APM Constanța.
  • Firma va înființa o fermă de animale în comuna Crucea, satul Stupina.
  • Mahmud Impex SRL este deținută de trei cetățeni sirieni: Chwihna Ahmad,  Chwihna Fatima și Chwihna Abdulrazak.

Mahmud Impex SRL intenționează să înființeze o fermă de animale în comuna Crucea, satul Stupina, județul Constanța. În acest sens a solicitat acord de mediu de la APM Constanța.

Ulterior, Agenția pentru Protectia Mediului  Constanța  anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire fermă de animale (cu respectarea funcțiunilor prevăzute la art. 92 alin. (2) lit. c) și e) din legea fondului funciar nr. 18/1991, cu modificările și completărilor ulterioare).

Ferma va fi amplasată în comuna Crucea, satul Stupina, extravilan, parcela A712/21, nr. cadastral 101097, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului   Mahmud  Impex  SRL prin Chwihana Abdul Razak, cu adresa in  municipiul Constanta,  b-dul Tomis  nr.  234. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Reamintim că anul trecut Mahmud Impex SRL a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism, necesar  constuirii unui spital de pediatrie la Constanța.
 
Prin Certificatul de Urbanims nr. 2026 din 19 iulie 2023, societatea dorește construirea, în regim cuplat, a unui spital de specialitate pediatrică, amplasare heliport, împrejmuire teren și organizare de șantier pe bulevardul Tomis nr. 476C, din Constanța. Documentația are o valabilitate de 24 de luni.

Prin CU 2022 și CU 2021 din data de 9 iunie 2021, Mahmud-Impex SRL, prin Chiwihna Abdulrazak a obținut documentul necesar pentru construirea în regim cupliat a unui spital de specialitate pediatrică, amplasare heliport, împrejmuire teren și organizare de șantier. Amplasamentul va fi pe trei parcele din Palazu Mare: VN390/2/2, VN390/2/3 și VN389/6.
 

Despre Mahmud Impex SRL


Cu sediul social pe bulevardul Tomis, nr. 234, Bloc Td15, din municipiul Constanța, firma a fost înființată în anul 1994 și se ocupă de comerțul cu ridicata al animalelor vii.

Asociați în societate sunt trei cetățeni sirieni: Chwihna Ahmad, cu 51% din capitalul social, Chwihna Fatima, cu 29% din capitalul social, Chwihna Abdulrazak, cu 20% din capitalul social.
 Cei trei asociați sunt și administratorii societății Mahmud Impex SRL.

În anul fiscla 2022, societatea cu 28 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 316.450.161 lei și un profit de 1.088.053 lei.    

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

O firmă controlată de cetățeni sirieni va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța

Ce se construiește: Spital de Pediatrie, la Palazu Mare. Proiect de 10 ani, scos de la naftalină

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă controlată de cetățeni sirieni va ridica un spital de pediatrie cu heliport la Constanța

19 Jul 2023 1730

Ce se construiește Spital de Pediatrie, la Palazu Mare. Proiect de 10 ani, scos de la naftalină

11 Jun 2021 3055

Firme Constanţa, rezultate financiare Mahmud-Impex, cifră de afaceri în scădere, profit în creștere, față de anul de referință anterior (document)

13 Jan 2018 3528