Acționarii firmei din Constanța, Apollo Estival 2002 SA, convocați pentru două ședințe. Despre ce se va discuta?



Administratorul unic al societății Apollo Estival 2002 SA convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății în data de 10 august 2023, la ora 13:00.
 
Conform convocatorului publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 3043 din data de 10 iulie 2023, ședința AGOA va avea loc pe bd. Ion Mihalache nr. 241, sectorul 1, București.
 
La Adunarea Generală Ordinară sunt invitaţi să participe toţi acţionarii aflaţi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de 4 august 2023.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele puncte:
  • Discutarea şi aprobarea situaţiilor financiare anuale individuale, respectiv bilanţul contabil, contul de profit şi pierderi, datele informative, situaţia activelor imobilizate şi notele explicative la situaţiile financiare anuale întocmite pentru exerciţiul financiar 2020, în baza rapoartelor administratorului unic, ca urmare a anulării de către instanţă a hotărârii AGOA din 17.05.2021;
  • Discutarea şi aprobarea descărcării de gestiune a administratorului unic pentru activitatea desfăşurată în decursul exerciţiului financiar 2020, ca urmare a anulării de către instanţă a hotărârii AGOA din 17.05.2021;
  • Discutarea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2021 şi a programului de investiţii, ca urmare a anularii de către instanţă a hotărârii AGOA din 17.05.2021;
  • Discutarea şi aprobarea situaţiilor financiare anuale individuale, respectiv bilanţul contabil, contul de profit şi pierderi, datele informative, situaţia activelor imobilizate şi notele explicative la situaţiile financiare anuale întocmite pentru exerciţiul financiar 2022 în baza rapoartelor administratorului unic;
  • Aprobarea descărcării de gestiune a administratorului unic pentru activitatea desfăşurată în decursul exerciţiului financiar 2022;
  • Discutarea şi aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2023 şi a programului de investiţii;
  • Aprobarea repartizării la dividende a profitului net înregistrat la 31.12.2022, rămas după deducerea rezervei legale, şi stabilirea termenului de plată a dividendelor;
  • Aprobarea împuternicirii persoanei care va efectua publicarea hotărârilor adoptate, înregistrarea acestora la O.N.R.C. Constanţa, depunerea şi înscrierea acestora la instituţiile abilitate conform legislaţiei în vigoare, acesta având şi posibilitatea de a delega aceste atribuţii în baza unei procuri.
 
În cazul neîntrunirii cvorumului, şedinţa se va desfăşura a doua zi, 11.08.2023, cu menţinerea ordinii de zi, a orei şi a locului de desfăşurare a A.G.O.A.
 
Accesul acţionarilor îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice sau acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.
 
Adunarea Generală Extraordinară
 
De asemenea, în data de 10 august 2023, la ora 14:00, va avea loc ședința Adunării Generale Extrordinare a Acționarilor Apollo Estival 2002 SA, desfășurată pe bd. Ion Mihalache nr. 241, sectorul 1, București.

 
La Adunarea Generală Extraordinară sunt invitaţi să participe toţi acţionarii aflaţi în evidenţa Registrului Acţionarilor la data de 4 august 2023.
 

Subiectele discutate pe ordinea de zi sunt:
  • Actualizarea actului constitutiv al societăţii, ca urmare a schimbării denumirii asociatului din SIF TRANSILVANIA - S.A. în TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE - S.A.
  • Aprobarea împuternicirii persoanei care va efectua publicarea hotărârilor adoptate, înregistrarea acestora la O.N.R.C. Constanţa, depunerea şi înscrierea acestora la instituţiile abilitate conform legislaţiei în vigoare, aceasta având şi posibilitatea de a delega aceste atribuţii în baza unei procuri.
 
În cazul neîntrunirii cvorumului, şedinţa se va desfăşura a doua zi, 11.08.2023, cu menţinerea ordinii de zi, a orei şi a locului de desfăşurare a A.G.E.A.
 
Accesul acţionarilor îndreptăţiţi să participe la Adunarea Generală este permis prin simpla probă a identităţii acestora, făcută, în cazul acţionarilor persoane fizice, cu actul de identitate, iar în cazul acţionarilor persoane juridice sau acţionarilor persoane fizice reprezentate, cu împuternicirea/procura dată persoanei fizice care le reprezintă.
 
Despre Apollo Estival 2002 SA
 
Potrivit termene.ro, societatea are sediul social pe strada Plopilor nr.20, în Neptun, Constanța, obiectul de activitate este „hoteluri și alte facilități de cazare similare”, iar anul înființării este 2002.
 
Firma este controlată de Instant Group SRL și de Transilvania Investments Alliance SA.
 
Transilvania Investments Alliance SA apare ca acționar în societățile: Turism Felix SA, Mecon SA, Dorna Turism SA, Service Neptun 2002 SA, Feper SA, Duplex SA, Turism Lotus Felix SA, Continental Hotels SA etc.
 
Administratorul Apollo Estival 2002 SA este Daniel Ciciu.
 
El figurează cu această funcție și în: Neda Bistro SRL, Ne.Da Plus SRL și Tomis Estival 2002 SA.
 
Cifra de afaceri a Apollo Estival 2002 SA din 2022 a fost 1.524.480 de lei, profitul a fost 772.485 de lei și media de angajați a fost de nouă.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Acționarii Apollo Estival 2002 SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Firma are sediul în județul Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acționarii Apollo Estival 2002 SA, convocați în Adunare Generală Ordinară. Firma are sediul în județul Constanța

14 Jun 2023 1017

Ședință AGOA la APOLLO ESTIVAL 2002 SA. Ce decizii au fost luate

13 Jul 2022 1241