Acțiune în forță în Constanța și Tulcea! Un șofer a depășit limita legală de viteză cu 99 km/h!

imagine cu rol ilustraiv: Poliția Română
Într-o încercare de a asigura siguranța rutieră și de a preveni accidentele, polițiștii din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea au desfășurat o acțiune de amploare la data de 22 septembrie a.c.

În centrul atenției s-a aflat combaterea nerespectării regimului legal de viteză, prin amplasarea aparatelor radar în cascadă. 


Oficial de la IPJ Constanța: 

La data de 22 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Constanța și Tulcea au desfășurat o acțiune pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză prin amplasarea aparatelor radar în cascadă.

Acțiunea s-a derulat pe D.N. 22 Babadag - Baia - Tariverde – Lumina și a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere, dar și depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 113.000 de lei, dintre care 112 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 33 de permise de conducere, dintre care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză (unul dintre acestea fiind reținut pentru depășirea limitei legale de viteză cu 99 km/h).




Citește și:

Şoferi vitezomani pe străzile din județul Constanța. Permise de conducere reținute și amenzi aplicate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un minor, depistat la volan, a încercat să ofere mită polițiștilor

19 Feb 2018 1681

Acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor. Mii de mașini verificate. Ce nereguli au descoperit polițiștii

25 Nov 2017 2404