Actorul și cântărețul Costin Mărculescu ar fi împlinit astăzi 52 de ani

  • Actorul și cântărețul Costin Mărculescu s-a născut la data de 29 iunie 1969, la Craiova.
 
Costin Marculescu a debutat in televiziune in anul 1984, la varsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune speciala” si “Ecaterina Teodoroiu”, iar in Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard langa debarcader”. În 1986 a avut șansa sa fie distribuit în cel mai bine vandut film romanesc din istorie in regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Banica Jr., Oana Sarbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu etc.

Potrivit cinemagia.ro, a absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993. A fost invitat in sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune in calitate de actor sau cantaret. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre sustinand peste 2.000 de spectacole in tara si in strainatate jucand impreuna cu mai multi actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Radulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

În 1999 a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

Costin Mărculescu a decedat pe 8 iunie 2020, în baia apartamentului în care locuia, fiind în stare de degradare și mort de 3 zile. Cauza decesului a fost insuficiență cardio-respiratorie acută.



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.