Adidași bărbătești pentru ieșirile de vară - Un ghid de precumpărare


 
  • Cel mai adesea, vara este sinonimă cu vacanțe, leneveală, soare, dar și căldură. Pe timp de vară este adevărat că femeile au mai multe opțiuni în ceea ce privește o încălțămintea mai glamour și deschisă. Pentru bărbați este mai dificil, dar în acest caz, se pot purta fără probleme modelele de sneakers bărbați.

  • Care sunt cele mai frumoase și mai potrivite modele de sneakers bărbați pentru vară?

Sneakerșii albi

Sunt modele care s-au impus foarte repede drept veritabile must have. Vara, sunt alternativa ideală la orice altă pereche de sneakerși sau pantofi. Datorită popularității din ce în ce mai mari a unui look casual șic, este posibil să se poarte în orice tip de circumstanțe. Numai bine, deoarece vara este anotimpul tuturor posibilităților. Nunți, muncă, întâlniri cu prietenii. O mulțume de situații în care se pot purta sneakerși bărbați în nuanțe de alb. Culoarea lor deschisă îi face deosebit de potriviți pentru acest sezon, dar dacă există un lucru care îi face indispensabili, acesta este confortul lor. Deopotrivă respirabile și plăcute, numeroase modele au reușit să împace aspectul închis cu bunăstarea piciorului.

Sneakerșii de pânză

Pânza este probabil unul dintre cele mai populare materiale din acest moment și pentru un motiv întemeiat: nu o poți simți. Este un confort care este aproape un lux, permițând oricui să meargă ore întregi fără să îl doară picioarele.  Există o gamă largă de modele care se potrivesc tuturor stilurilor și bugetelor. Pentru că, dacă există un lucru care pasionează cele mai cunoscute mărci de sneakers bărbați, acela este garantarea confortului pentru toată lumea, indiferent de sezon!

Pantofi bărbătești de vară: optează pentru materiale naturale!

Cel mai important sfat este următorul: uită de materialele sintetice! Lasă picioarele să respire. Acest lucru le împiedică să se încălzească și să se umfle. Și, să recunoaștem, este destul de plăcut să îți lași pantofii seara fără să te confrunți cu un miros mai neplăcut. Așa că mergem pe partea naturală: in, bumbac, pânză și, nu în ultimul rând, piele. Materialele precum inul și bumbacul sunt cele mai bune alegeri. Iar talpa trebuie să fie realizată din cauciuc natural! Aceasta este garanția unor picioare care respiră și care nu transpiră.

Cum se aleg cele mai bune modele de sneakers bărbați?

Chiar dacă unele modele s-au impus drept modele de bază atunci când vara își face apariția, uneori este destul de greu să te orientezi, mai ales atunci când ai de ales dintre mai multe modele. O alegere uneori mai subtilă, care trebuie să se facă între modele mai formale și unele mai casual. Atunci când vorbim despre bărbați mai înalți și mai corpolenți, confortul este cel mai adesea un criteriu primordial de care să se țină cont. Având în vedere acest lucru, se evită în mod natural materialele precum pielea, care, atunci când este purtată lângă piele, provoacă mirosuri și disconfort. Materialele sintetice ar trebui, de asemenea, evitate, deoarece acestea suferă aceleași efecte în timp. 
În al doilea rând, curelele la papuci nu sunt recomandate, pentru simplul motiv că acestea nu prea lasă piciorul să respire. Transpirația poate provoca disconfort.  
De ce să nu iei în considerare tălpile care oferă un plus de confort? Acestea mențin piciorul sprijinit și oferă puțină spumă sub talpa piciorului. Este ca și cum ai pluti pe un nor!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.