Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Contexin SA Constanța, convocată. Ce se află pe ordinea de zi

Foto: PexelsAdministratorul unic al Societăţii CONTEXIN - S.A.,  cu sediul în Constanţa, Strada Interioară 1, Constanţa, România, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 25.03.2024, ora 16.00, la sediul societăţii pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor, la sfârşitul zilei de 15.03.2024, considerată dată de referinţă pentru ţinerea acestei adunări.

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor va avea următoarea ordine de zi:
  • 1.Prezentarea situaţiilor financiare pentru anul 2023.
  • 2.Prezentarea Raportului de Audit pentru exerciţiul financiar al anului 2023.
  • 3.Discutarea şi aprobarea Raportului Administratorului unic şi a situaţiilor financiare pentru anul 2023/contul de profit şi pierderi aferent anului financiar 2023.
  • 4.Descărcarea de gestiune a administratorului unic pentru anul financiar 2023.
  • 5.Reînnoirea mandatului de administrator unic al lui Trandafir Marin, pentru o perioadă de 4 ani.
  • 6.Împuternicirea Administratorului unic ales să semneze toate documentele legale de publicitate şi înregistrare a Hotărârii Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor.
În cazul în care la data menţionată mai sus nu se întrunesc condiţiile de validitate se convoacă şi se fixează cea de-a doua Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor pentru data de 26.03.2024, ora 16.00, în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi şi dată de referinţă.

Despre Contexin SA

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 26 februarie 2024, Contexin SA a fost înființată în 1992, are sediul social în Strada Interioara, Nr. 1, Constanța și se ocupă cu „ Comert cu ridicata al imbracamintei si incaltamintei“.

Acționari sunt Marin Trandafir cu 93,7524% și Lista Acționari PF cu 6,25%. Administrator este Marin Trandafir. Acesta mai figurează ca asociat 35% și administrator la Euromar Color SRL Constanșa, asociat 90% și administrator la Trans Truck SRL Constanța, asociat 50% și administrator la Marin Marin Imobiliare SRL Constanța, unic asociat și administrator la Truck and Bus SRL Constanța, acționar 99,58%și administrator la Rimar Trade SA Constanța și administrator la Comtrans SA Constanța și Verena Constanța.   

În 2022, Contexin SA a declarat pierdere de 26.207 lei.  

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Afaceri ConstanțaFirma Bondy General Services SRL și-a schimbat sediul social

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.