Afaceri Constanța Firmă nouă în Lanurile. Iată cine o administrează

foto: Unsplash
O nouă societate care se ocupă cu lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, și-a pus bazele în satul Lanurile, comuna Bărăganu, județul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Dormarc SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 20466/18.08.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 16.08.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită Dormarc SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 200 lei, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Lanurile, comuna Bărăganu, strada Soldat Victor Tipu nr. 149, judeţul Constanţa.

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 412 - Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Durata de funcționare a societății este nedeterminată, iar fondatorul și administratorul ei este Vartolomei Ionuţ-Marian, cu domiciliul în judeţul Constanţa.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

O nouă clinică stomatologică în Constanța. Iată unde își are sediul

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.