Afaceri Constanța Modificări importante în cadrul societății Tara Food Concept! Cine este noul unic asociat

Foto: PexelsUnicul asociat al societății Tara Food Concept S.R.L. a decis să concesioneze părțile sociale deținute în cadrul firmei către un nou asociat și să se retragă din societate.
 
Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial, Leyla Murat în calitate de asociat unic al Societăţii Tara Food Concept - S.R.L., cu sediul în Constanţa, str. Adamclisi nr. 1a, a decis cesionarea la preţul de 400 lei a celor 40 părţi sociale, 10 lei partea, deţinute către Ghencea Andrei-Catalin, cetăţean român, cu domiciliul în Constanţa, care devine asociat unic.

În urma cesionării noul asociat unic va deţine 40 părţi sociale, 10 lei partea, în total 400 lei, participând cu 100% la profit şi 100% la pierderi.

Restul articolelor din actul constitutiv rămân nemodificate.

Despre Tara Food Concept S.R.L.

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 11 noiembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2016 și are sediul în Strada Cuza Vodă, Nr. 88A, Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 766.010 lei, pierdere de 39.077 lei și 9 angajați.

Leyla Murat este asociatul care a cedat părțile sociale deținute către Andrei Cătălin Ghencea care devine astfel unic asociat.

Leyla Murat mai figurează ca asociat 50% în cadrul Levi Teamcad SRL, iar Andrei Cătălin Ghencea mai figurează ca unic asociat și administrator la Nameless Production SRL.

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Doi cetățeni ucraineni au deschis o firmă la Constanța! Cu ce se ocupă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se deschide un nou restaurant în Constanţa

16 Nov 2016 5724