Afaceri Constanța Modificări în cadrul firmei Rom Dacia Eforie Nord SRL! Au fost închise mai multe puncte de lucru

Foto: PexelsAsociații societății Rom Dacia Eforie Nord SRL au decis mai multe schimbări în cadrul firmei. Potrivit anunțului publicat în Monitorul Oficial Giurgea Constantin şi Giurgea Letitia-Florica, asociaţi în societatea sus-menţionată, au hotărât ca decizia de funcţionare a societăţii să fie nedeterminată.

De asemenea se schimbă sediul social în Eforie Nord, Bd. 1 Mai nr. 2, județul Constanţa.

Se închid punctele de lucru din satul Lazu, comuna Agigea, Şos. Mangaliei, parcare Magazin Selgros nr. 1, jud. Constanţa, şi din loc. Eforie Nord, oraşul Eforie, Str. 1 Mai nr. 2, jud. Constanţa.

Se numeşte în funcţia de administrator Giurgea Constantin. Administrarea societăţii se face de Giurgea Constantin şi Giurgea Letitia-Florica cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, exercitate împreună sau separat, pe o perioadă de 50 de ani.

Despre Rom Dacia Eforie Nord SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data 14 februarie 2024 societatea a fost înființată în anul 1995 și are sediul sociatl în Strada Tudor Vladimirescu, Nr. 28, Eforie Nord, Județ Constanța. Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 143.805 lei, pierdere de 115.054 lei și un angajat.

Asociați în cadrul firmei sunt Constantin Giurgea cu 76,35% și Letitia Florica Giurgea cu 23,65%.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Licitații ConstanțaRC Energo Install SRL, contract prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.