Afaceri Constanța Noi decizii și modificări în conducerea societății Decebal Service SRL



Moştenitorii asociatului decedat Danciu Olimpia respectiv, în calitate de asociaţi ai societăţii Decebal Service SRL au luat decizii importante pentru societate.

Urmare a decesului asociatului, Danciu Olimpia, aceștia au decis încetarea calităţii de asociat şi administrator a defunctei Danciu Olimpia.

Urmare a decesului asociatului, se cooptează în societate, în calitate de asociat Danciu Claudiu-Sebastian-Decebal, domiciliat în Canada.

Urmare a celor de mai sus, capitalul social este fixat la suma de 220 lei, numerar. Capitalul se divide în 22 părţi sociale a 10 lei fiecare şi este deţinut de către asociaţi astfel: Danciu Aurelian - subscrie un număr de 13 părţi sociale, în valoare de 130 lei; participarea la profit 59% şi participarea la pierderi 59%, Danciu Ana-Maria - subscrie un număr de 7 părţi sociale, în valoare de 70 lei; participarea la profit 32% şi participarea la pierderi 32% și Danciu Claudiu-Sebastian-Decebal - subscrie un număr de 2 părţi sociale, în valoare de 20 lei; participarea la profit 9% şi participarea la pierderi 9%.

Potrivit documentului, societatea urmează a fi administrată în continuare de asociatul Danciu Aurelian, cu puteri depline, pe o perioadă de 2 ani începând cu data semnării prezentei hotărâri.

Se va realiza recodificarea obiectului principal de activitate conform CAEN REV 2, acesta urmând a fi 8121 - Activităţi generale de curăţenie a clădirilor. Se renunţă la obiectul de activitate secundar.

Se va realiza și adoptarea noii forme a Actului Constitutiv, dizolvarea şi lichidarea simultană a societăţii, fără numire de lichidator, conform art. 227, lit. d şi art. 235 din Legea nr. 31/1990, repartizarea şi lichidarea patrimoniului societăţii vor fi asigurate prin stingerea pasivului, iar activele rămase vor fi atribuite asociaţilor proporţional cu cota de participarea la beneficii şi pierderi.

Facem precizarea că documntul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 4256 din data de 25 septembrie 2023.


Despre Decebal Service SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 30 septembrie, societatea a fost înființată la data de 18 august 1997. Firma are sediul pe Strada Nicolae Balcescu, Nr. 6, Techirghiol, Județ Constanța.

Decebal Service SRL are ca obiect de activitate alte activități referitoare la sănătatea umană.

Situația financiară pentru anul 2022 prezintă o pierdere de -100 lei.

Asociați sunt Danciu Aurelian, Danciu Ana-Maria și Danciu Claudiu-Sebastian-Decebal.  Administrator este Danciu Aurelian.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Doi bărbați din Turcia și-au deschis firmă la Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.