Afaceri Constanța O societate nouă din domeniul activităților de tip holding, în municipiu

foto: Pexels
 O nouă societate care se ocupă cu activităţi ale holdingurilor și-a pus bazele în municipiul Constanța.

Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește TDI Renewables România SRL.

În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 17024/05.07.2023, a Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 28.06.2023, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății numită TDI Renewables România SRL.

Firma nou înființată are un capital social de 6.000 lei, total părţi sociale: 600 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în municipiul Constanţa, Bulevardul Mamaia nr. 175, judeţul Constanţa;

Domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 642 - Activităţi ale holdingurilor. Durata de funcționare a societății este nedeterminată.
 
Fondatori sunt Kryten SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, satul Cumpăna, comuna Cumpăna, Aldea Ana-Mihaiela.
 
Administratori sunt Aldea Ana-Mihaiela și Aldea Alexandru.

 
Despre Kryten SRL 
 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 01 august 2023, firma a fost înființată în anul 2014 și are sediul social pe Șoseaua Constantei, Nr. 123B, Cumpăna, Județ Constanța.
 
Firma are ca obiect de activitate activităti de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată în felul următor: o cifră de afaceri de 641.693 lei, un profit de 1.068.929 lei la un număr de un angajat.

Asociat al firmei este Aldea Ana Mihaiela (numele ei mai apare și în firmele 2A Defi Services SRL și Ama Next Concept SRL). Administrator este Bica Roxana-Oana.


Ce este un holding?

O societate de tip holding este o companie-mamă – de obicei o societate pe acțiuni sau o societate cu răspundere limitată – care nu produce nimic, nu vinde niciun produs sau serviciu și nu desfășoară alte operațiuni comerciale. Scopul său, după cum sugerează și numele, este de a deține părțile de control și/sau de interese în alte companii.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Firmă nouă în domeniul învăţământului din domeniul sportiv şi recreaţional, la Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.